به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو
برگزاری کارگاه آموزشی کیفیت نان های مصرفی در سطح عرصه در مرکز بهداشت ماکو
در روز دوشنبه دوازدهم تیر ماه برگزار شد.
این کارگاه آموزشیبا هدف توانمندسازی کارشناسان سلامت محیط و دفتر بهبود تغذیه در راستای اطلاع رسانی در خصوص مصرف نان کامل و انواع نان های با کیفیت با حضور رئیس مرکز بهداشت ، کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای وکارشناسان تغذیه ستادی و مراکز جامع سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت ماکو برگزار گردید.
در این جلسه ی آموزشی که در روز دوشنبه دوازدهم تیر ماه برگزار شد، توسط کارشناسان درخصوص ویژگیهای نان خوب و سالم تلکیف نانوائیها در فرایند تهیه ، پخت و عرضه ی نان در محیط های کاملا بهداشتی و پیرامون کیفیت نان و بهترین شرایط تهیه خمیر و پخت نان ، نحوه نمونه برداری از نان و تفسیر آن، افزودنی های مجاز در نان و مضرات استفاده از جوش شیرین ونمک بیش از حد مطالبی ارائه گردید.