برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/04/14 - 09:16
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدیدکننده: 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZfVb
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو

نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط بر پخت نذورات و مراکز تهیه غذا در دهه ی محرم شهرستان ماکو

هم‌زمان با فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، به ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، تیم‌های کارشناسی بهداشت محیط این شبکه با هدف تأمین سلامت عمومی و جلوگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با غذا، اقدام به بازدید گسترده از مراکز تهیه، پخت و توزیع نذورات، هیات مذهبی و واحدهای صنفی مواد غذایی میکنند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماکو، مهندس نژاد علی رئیس مرکز بهداشت شهرستان ماکو، با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت عزاداران حسینی اظهار داشت: در ایام محرم، به‌ویژه در روزهای اوج عزاداری همچون تاسوعا و عاشورا، نظارت‌های بهداشتی با حساسیت بیشتری انجام می‌شود. وی افزود: در این بازدیدها محوطه هیئت، محل تهیه غذا و نذورات، مواد غذایی خام و اولیه و آب مصرفی مورد کنترل و بازدید قرار گرفت. همچنین آموزش به هیئت داران در خصوص رعایت فاصله زمانی پخت و مدت زمان نگهداری مواد غذایی پخته شده داده می شود. وی خاطر نشان کرد: سامانه رسیدگی به شکایات مردمی ۱۹۰ مستقر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت شبانه روزی و با حضور تمام وقت کارشناسان، آماده دریافت و رسیدگی فوری به شکایات شهروندان در زمینه مشکلات بهداشتی و درمانی و دارویی در سراسر کشور است و مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را به این سامانه گزارش دهند.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18027
کلمات کلیدی
معصومه داداش زاده
خبرنگار

معصومه داداش زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب