برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1402/11/16 - 09:38
  • - تعداد بازدید: 177
  • - تعداد بازدیدکننده: 174
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZGJ
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت پویش ملی سلامت : اطلاع رسانی تغذیه سالم برای کارکنان مراکز و بیمارستان ماکو

جلسه آموزشی با هدف اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک یددار و ارتقاء دانش آحاد جامعه در خصوص شیر و لبنیات برای افزایش مصرف لبنیات با شعار "انتخاب همه : نمک کم، اما تصفیه شده یددار" برای هفته اول و " از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" با حضور مهندس باقرپور کارشناس بهبود تغذیه برای کارکنان مراکز بهداشتی و بیمارستان در مرکز بهداشت ماکو برگزار گردید.

مهندس باقرپور در این جلسه آموزشی درباره اهمیت ید در رژیم غذایی، منابع غذایی ید، اختلالات ناشی از کمبود ید و عوارض ناشی از کمبود این عنصر در ابعاد جسمی، اقتصادی، اجتماعی، مزایای نمک تصفیه شده یددار، مضرات استفاده از نمک های غیر تصفیه و همچنین نحوه نگهداری نمک های تصفیه شده یددار و نیز در مورد اهمیت وچگونگی مصرف لبنیات برای تمام گروههای سنی مطالبی ارائه کرد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 2263
کلمات کلیدی
معصومه داداش زاده
خبرنگار

معصومه داداش زاده

تصاویر

تنظیمات قالب