به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو
فواید نان سنگک

دیابت نوع 2: فیبر موجود در آن با کند کردن جذب قند، به تنظیم سطح گلوکز خون کمک کرده و میتواند در کنترل یا پیشگیری از دیابت نوع 2 مؤثر باشد.
✅بیماریهای قلبی-عروقی: فیبرهای محلول در نان سنگک میتوانند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) کمک کنند و در نتیجه، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش دهند.
✅یبوست و مشکلات گوارشی: فیبر بالای موجود در نان سنگک به حرکت منظم روده کمک کرده و از یبوست پیشگیری میکند.
✅کمخونی فقر آهن: آهن موجود در نان سنگک، به ویژه در نوع کامل آن، میتواند در تأمین نیاز بدن به این ماده معدنی حیاتی و پیشگیری از کمخونی کمککننده باشد.
✅اضافه وزن و چاقی: حس سیری طولانیمدتی که نان سنگک به دلیل فیبر بالا ایجاد میکند، میتواند به کاهش مصرف کلی غذا و در نتیجه، کنترل وزن کمک کند.
✅برخی سرطانها (به ویژه روده بزرگ): رژیم غذایی پرفیبر میتواند با بهبود سلامت روده و کاهش زمان عبور مواد زائد، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
����به طور خلاصه، نان سنگک به عنوان یک جزء از یک رژیم غذایی متعادل و سالم، میتواند در پیشگیری و مدیریت این بیماریها نقش مهمی ایفا کند.
نظر دهید